رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: موفقیت شرکتهای دانشبنیان در استفاده از فرصتهای پیشآمده پس از تحریمها در گرو توجه ویژه صنایع و سازمانهای بزرگ است.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و به نقل از ایرنا، دکتر جعفر قیصری در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) مرکز اصفهان، اظهار کرد: تحریمهای ظالمانه میتواند فرصتی برای اشتغال و توسعه پایدار در کشور بویژه از طریق شرکتهای دانشبنیان ایجاد کند، اما این امر منوط به توجه ویژه و اعتماد سازمانها و صنایع بزرگ است.
وی مهمترین مشکل کنونی شرکتهای دانش بنیان را بازاریابی محصولات آنها خواند و افزود: صنایع و سازمانهای بزرگ باید بازار خود را در اختیار این شرکتها قرار دهند تا آنها بتوانند محصولات خود را با کیفیت بهتر و رقابت بیشتر در جامعه عرضه کنند.
قیصری با بیان اینکه این توجه در زمان حاضر، خوب است اما باید گسترش یابد، خاطرنشان کرد: تعدادی از صنایع بزرگ در تعامل و مذاکره با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درصدد واگذاری بخشی از بازار خود به شرکتهای دانش بنیان و فناور هستند که تجربههای پیشین زمینهساز خوبی برای تداوم این همکاریهاست.
وی همچنین با اشاره به دستاوردهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: در یک سال گذشته شرکتهای دانش بنیان مستقر در این شهرک موفق به ایجاد و راهاندازی 12 خط تولید پیشرفته مبتنی بر فناوری در شهرکهای صنعتی استان در زمینههای مختلف از جمله مکانیک، فولادسازی و محصولات شیمیایی شدند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به استقرار 500 شرکت دانش بنیان و واحد فناور در این شهرک اظهار کرد: گردش مالی آنها در سال گذشته 14 هزار میلیارد ریال و مجموع فروش دستاوردها و محصولات فناورانه آنها بیش از 6 هزار و یکصد میلیارد ریال بود.
قیصری، ارزش محصولات، فناوریها و خدمات صادر شده یک سال گذشته این شرکتها به 18 کشور را 4.7 میلیون دلار اعلام و اضافه کرد: حجم قراردادهای پژوهشی و فناوری واحدهای فناور مستقر در شهرک با صنایع و سازمانهای مختلف نیز بیش از 2 هزار و 200 میلیارد ریال بود.
وی با اشاره به اینکه در یک سال گذشته بیش از 260 دانش فنی توسط واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تجاریسازی شد، خاطرنشان کرد: 23 نشان تجاری نیز توسط این واحدها ثبت شد و بخش خصوصی 230 میلیارد ریال در اراضی شهرک، سرمایهگذاری کرد.
تجاریسازی، فرآیند تبدیل علوم و فناوریهای جدید به محصولات موفق تجاری و سلسله فعالیتهایی است که برای بهرهبرداری از دانش، ایده ها، اختراع و نوآوری ها در قالب تولید محصولات با خدمات قابل ارائه برای فروش در بازار صورت گیرد.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه در یک سال گذشته 165 شرکت و موسسه جدید در این شهرک پذیرش شدند، اضافه کرد: 460 شغل جدید نیز برای دانش آموختگان دانشگاهی استان در این واحدها ایجاد شد.
وی، ایجاد سه مرکز نوآوری و شکوفایی جدید در مراکز شهرستانی، برگزاری سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری در شهریور 97 با حضور بیش از 550 نفر از 50 کشور، اخذ مجوز از شورای گسترش آموزش عالی و راهاندازی پارک علم و فناوری غیاثالدین کاشانی با همکاری دانشگاه کاشان و واگذاری بیش از هفت هزار مترمربع از اراضی پارک علم و فناوری شیخ بهایی به شرکتها و موسسههای دانش بنیان را از دیگر دستاوردهای یک سال اخیر برشمرد.
برگزاری هشت رویداد "ایدهشو" با هدف فرهنگ سازی و ایجاد روحیه فنآفرینی، برگزاری چهاردهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی و چهارمین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی و اتمام عملیات محوطهسازی و ایجاد تاسیسات زیربنایی پارک علم و فناوری ابوریحان در مساحت 20 هکتار از دیگر دستاوردهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در یک سال اخیر بود که قیصری به آنها اشاره کرد.
وی با اشاره به اشتغال حدود هفت هزار نفر در شرکتهای دانش بنیان اصفهان اظهار کرد: حدود چهار هزار نفر از آنها به صورت تمام وقت و سه هزار نفر به صورت نیمه وقت در این شرکتها اشتغال دارند.
قیصری با بیان اینکه برخی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در این شهرک تا 300 نفر نیز اشتغال ایجاد کردند، اضافه کرد: اگر دانشآموخته دانشگاهی در مسیر فنآفرینی و کارآفرینی حرکت کند و فقط منتظر پشت میز نشستن نباشد، امید خوبی برای فعالیت در عرصه دانش بنیان خواهد داشت.
وی با تاکید براینکه جامعه نیازمند فناوری در بخشهای مختلف مانند فنی، پزشکی، مشاوره و اجتماعی جهت رفاه بیشتر و زندگی بهتر است، تصریح کرد: اطلاع رسانی از دستاوردهای این بخش نیاز به کار حرفهای، توجه به صحت خبر و پرهیز از بزرگنمایی دارد تا مردم نسبت به فعالیتهای اصلی و موفق، مشکوک نشوند.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در کشور، فعالیت اجرایی خود را از سال 1380 با هدف حمایت و هدایت شرکتها و مؤسسات دانشبنیان آغاز کرد.
تعداد بازدید : ۲۲۵۱ تاریخ: 1398/06/16
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…